بیانیه کانون بسیج اساتید دانشگاه آزاد اسلامی اهواز در محکومیت ترور دانشمند هسته ای کشور

۰۹ آذر ۱۳۹۹ | ۱۱:۱۷ کد : ۳۵۵۲ اخبار شاخص
کانون بسیج اساتید دانشگاه آزاد اسلامی اهواز در محکومیت ترور و به شهادت رساندن دانشمند هسته ای کشور "استاد شهید دکتر محسن فخری زاده؛ " بیانیه ای را صادر کرد.
بیانیه کانون بسیج اساتید دانشگاه آزاد اسلامی اهواز  در محکومیت ترور دانشمند هسته ای کشور

بسم رب الشهدا و الصدیقین
ولا تحسبن الذین قتلوا فی سبیل الله امواتا بل احیاء عند ربهم یرزقون
بار دیگر دست جنایتکار عناصر خود فروخته و وابسته به بیگانگان و صهیونیسم بین‌المللی و ایادی مزدور و تروریست آنها؛ با هدف شوم مقابله با پیشرفت‌های علمی و دفاعی کشور، یکی از چهره‌های برجسته و مدیران و دانشمندان ایران اسلامی را آماج حملات تروریستی قرار داده و به شهادت رساندند.
استاد شهید دکتر محسن فخری زاده؛ در دوران دفاع مقدس، در کسوت پاسداری از کشور و انقلاب اسلامی، جان خویش را در طبق اخلاص گذاشته بود و پس از آن با بهره‌گیری از نبوغ و استعداد‌های خدادادی وارد عرصه‌های علمی و پژوهشی کشور شد و باعث رشد و بالندگی ایران اسلامی در عرصه‌های علم و فناوری و دانش هسته‌ای گردید. ایشان در زمره مدیران ارشد صنعت دفاعی کشور بود که در طول دوران عمر بابرکت خود منشا خدمات فراوانی شده بود و توانسته بود توان دفاعی کشور را به تراز قابل قبولی از بازدارندگی برساند. ترور این مدیر توانا و شایسته گرچه تلخ و ضربه سنگینی به مجموعه دفاعی کشور بود، اما دشمنان کوردل بدانند که این شهادتها همت دانشمندان این مرز و بوم را دو چندان خواهد ساخت و ان شالله در آینده ای نه چندان دور شاهد خفت وذلت دشمنان اسلام خواهیم بود.
تجربه تلخ کوتاه آمدن جلوی دشمن و مخابره برخی از پیام های منفعلانه و سازشکارانه ی داخلی ؛  وقاحت دشمن سفاک صهیونیستی را از حد گذرانده و آنها را به این تحلیل غلط رسانده که در برابرجنایت های آنها «ایران پاسخی نخواهد داد». به همین دلیل در روز روشن و جلوی چشم رسانه های بین المللی ، با وقاحت هرچه تمام ، دانشمندان ما را تهدید به ترور می کنند. اما دور نیست روزی که فرزندان خمینی کبیر، صفحه ی گیتی را از وجود منحوس این غده ی سرطانی پاک کنند.
 بسیج اساتید  دانشگاه  آزاد اسلامی اهواز شهادت مظلومانه این دانشمند برجسته را به محضر  امام زمان و  مقام معظم رهبری و عموم مردم ایران بالاخص به جامعه ی علمی کشور تبریک و تسلیت عرض می نماید و از مسئولان می خواهد عاملان و آمران این جنایت بزدلانه را هرچه سریع تر شناسایی کرده و به سزای اعمالشان برساند.