طرح  تحقیقاتی اندیشه تمدن ساز در اهواز برگزار می شود

۱۳ آبان ۱۳۹۹ | ۱۱:۰۹ کد : ۳۵۱۹ اخبار شاخص اخبار دانشگاه
*بسیج اساتید دانشگاه آزاد اسلامی واحد اهواز با همکاری نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی طرح  " *طرح اندیشه تمدن ساز* " را همزمان با سراسر کشور برگزار می کند.
طرح  تحقیقاتی اندیشه تمدن ساز در اهواز برگزار می شود

حامد نظری مسئول کانون بسیج اساتید دانشگاه آزاد اسلامی واحد اهواز  در این خصوص گفت : این طرح با هدف ایجاد و گسترش نگرش تحول‌آفرین و تمدن ساز در میان اساتید برگزار می شود.

وی آشنایی عمیق با اندیشه های سیاسی، اجتماعی رهبر انقلاب، ایجاد و گسترش نگرش تحول ساز،آشنایی با کارکردهای عینی و پیامدهای اجتماعی آموزه های دینی، گسترش تفکر توحید کارکردگرا، فراگیری مهارت تدبر در قرآن کریم و.. را از جمله اهداف برگزاری طرح سراسری اندیشه تمدن ساز اعلام کرد .

مسئول کانون بسیج اساتید واحد اهواز با اشاره به اینکه در این طرح، اساتید دانشگاه به صورت گروه های 3 تا 5 نفره به مباحث و تحقیق در زمینه های مختلف کتاب ارزشمند  " طرح کلی اندیشه اسلامی در قرآن "* از مجموعه سخنرانی‌های مقام معظم رهبری می پردازند گفت: کلیه اساتید علاقمند به شرکت در این طرح می توانند از طریق شماره 09163130042 نسبت به ثبت نام خود اقدام نمایند.