سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی استان خوزستان:

امروز هرآنچه داریم به برکت رهنمودهای امام خمینی (ره) است

۰۶ اسفند ۱۳۹۶ | ۱۰:۳۰ کد : ۲۳۳۵ اخبار شاخص
حجت الاسلام دکتر فرج الله براتی سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی خوزستان گفت: امروز هرآنچه داریم به برکت رهنمودهای امام خمینی (ره) است چرا که بیانات ایشان همگی برگرفته از احادیث وتعالیم دینی بود.

سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی خوزستان در نشست شوراهای بسیج اساتید دانشگاه‌های این استان که با حضور دکتر حسین امیرعبداللهیان مشاور عالی رئیس مجلس شورای اسلامی در امور بین‌الملل در سالن شهدای دانشجوی مدافع حرم دانشگاه آزاد اسلامی واحد اهواز برگزار شده بود با گرامیداشت یاد و خاطره شهدای دوران دفاع مقدس و مدافعان حرم به نقش و جایگاه بسیج اشاره کرد و افزود: امام خمینی (ره) بسیج را شجره طیبه برشمردند چراکه درخت ویژگی خاصی داشته و ثمربخش است و به دیگران سود می رساند.

حجت الاسلام دکتر فرج الله براتی ادامه داد: بسیج بر اساس قرآن و آموزه های دینی حرکت کرده و نقش موثر خود را در موفقیت های این نظام اسلامی در دهه های گذشته برای همگان اثبات کرده است.

وی بیان کرد: در سال های اخیر دشمن با تمام تجهیزات خود وارد جنگ علیه اسلام و شیعه شد اما بسیجیان علاوه بر اینکه در کشور خودمان مرزها را نگه داشتند، کشورهای منطقه را نیز از یوغ دشمن و داعش نجات دادند.

دکتر براتی تصریح کرد: امید است این روحیه بسیجی در اساتید دانشگاه های استان نیز همواره زنده نگه داشته شود و ما نیز به عنوان یک بسیجی تمام شرایط لازم را برای رشد و اعتلای فرهنگ بسیجی فراهم خواهیم کرد.

وی افزود: ترویج فرهنگ بسیجی باید با رشد علمی و پژوهشی همراه شود و اساتید ما در کنار تدریس علم، این روحیه را نیز به نسل جوان منتقل کنند.

پیش از آغاز نشست، اعضای شورای بسیج اساتید استان خوزستان به همراه هیات رئیسه واحد اهواز با حضور بر مزار متبرک دو شهید گمنام در واحد اهواز با آرمان های شهدا تجدید بیعت کردند.