مشاور عالی رئیس مجلس در امور بین‌الملل:

گام‌های بی‌بدیل ایران در تامین امنیت منطقه غیر قابل کتمان است

۰۶ اسفند ۱۳۹۶ | ۱۰:۱۹ کد : ۲۳۳۴ اخبار شاخص
مشاور عالی رئیس مجلس شورای اسلامی در امور بین‌الملل گام‌های بی‌بدیل ایران در تامین امنیت منطقه را غیر قابل کتمان دانست.

دکتر حسین امیرعبداللهیان در جمع اعضای شوراهای بسیج اساتید دانشگاه‌های استان خوزستان که در سالن شهدای دانشجوی مدافع حرم دانشگاه آزاد اسلامی واحد اهواز برگزار شد با گرامیداشت یاد و خاطره شهدا و ۷۵ شهید مدافع حرم خوزستان گفت: بهترین خاطرات خود را از مردم خوزستان و دوران هشت سال دفاع جانانه مردم این استان به یاد دارم.

وی به برخی از تحولات سوریه اشاره کرد و گفت: جمهوری اسلامی ایران با اتخاذ رویکرد صحیح، راهبردی و دقیق درباره این کشور، هم توانست برای تأمین امنیت ملی کشور و هم برای تأمین و کمک به تأمین امنیت منطقه گامی بسیار مهم و استراتژیک بردارد.

مشاور عالی رئیس مجلس شورای اسلامی در امور بین‌الملل امنیت منطقه را جزو لاینفک امنیت همه کشورها دانست و تصریح کرد: همچنان با صدای بلند اعلام می‌کنیم که از حمایت‌های قاطع خود از سوریه در راستای مبارزه با تروریسم و کمک به مردم این کشور ادامه می‌دهیم.

وی حمایت از بازسازی سوریه را یکی دیگر از حمایت‌های قاطع جمهوری اسلامی ایران اعلام کرد و گفت: این موضوعات را یک تصمیم درست و دقیق برای ارتقای امنیت ملی کشورمان و ثبات منطقه می‌دانیم.

امیرعبداللهیان راجع به تحولات یمن نیز خاطرنشان کرد: در این مساله نیز معتقدیم که سعودی‌ها خطای استراتژیک خود را در تداوم تجاوزات نظامی ادامه می‌دهند که باید این حملات متوقف شود.

وی با تأکید بر این نکته که باید مساله یمن در مسیر سیاسی درست خودش مورد توجه جامعه بین‌الملل قرار گیرد، عنوان کرد: محاصره اقتصادی توسط عربستان سعودی، امارات و برخی از کشورهای منطقه شرایط فاجعه‌بار انسانی را در یمن ایجاد کرده است که باید شکسته شود.