حمایت قاطعانه اساتید بسیجی واحد اهواز از عملکرد انقلابی اعضای هیئت موسس دانشگاه آزاد اسلامی

۲۰ خرداد ۱۳۹۶ | ۱۴:۱۵ کد : ۲۲۱۶ اخبار شاخص اخبار دانشگاه
مسئول بسیج اساتید دانشگاه آزاد اسلامی واحد اهوازدر نامه ای به دکتر ولایتی رئیس هیئت موسس و هیئت امنای دانشگاه آزاد اسلامی ، اقدمات انقلابی وی را تجمید و تاکید می کند : بسیج اساتید دانشگاه آزاد اسلامی واحد اهواز بر خود لازم می داند از طرف اعضای هیئت علمی و اساتید بسیجی این دانشگاه حمایت قاطعانه خود را از عملکرد انقلابی اعضای محترم هیئت موسس و شخص حضرتعالی اعلام نماید .

متن کامل این نامه به این شرح است:

برادر مکرم جناب آقای دکتر علی اکبر ولایتی
رئیس محترم هیئت موسس و هیئت امنای دانشگاه آزاد اسلامی

با سلام و احترام
خدای را شاکریم که به حول و قوه الهی و با رهنمودهای مقام معظم رهبری (مد ظله العالی) و با تدبیر حضرتعالی و سایر اعضای هیئت امنا در راستای قانون مداری و اصلاح دانشگاه و رشد و اعتلای علمی، پژوهشی و فرهنگی اقدامات ارزشمندی انجام گرفته است.

بسیج اساتید دانشگاه آزاد اسلامی واحد اهواز بر خود لازم می داند از طرف اعضای هیئت علمی و اساتید بسیجی این دانشگاه حمایت قاطعانه خود را از عملکرد انقلابی اعضای محترم هیئت موسس و شخص حضرتعالی اعلام نموده و از خداوند منان موفقیت شما را در عمل به منویات مقام معظم رهبری (مد ظله العالی) در قطع ریشه فساد و مافیای قدرت در دانشگاه آزاد اسلامی مسئلت می نماییم.

و من ا...التوفیق
فرج اله براتی