مسئول کانون بسیج اساتید واحد اهواز: مشکل تولید و اشتغال در کشور قابل حل است

۲۶ فروردین ۱۳۹۶ | ۱۵:۲۸ کد : ۲۱۸۲ اخبار شاخص اخبار دانشگاه
ـ اینکه مقام معظم رهبری در چند سال اخیر ، اقتصاد مقاومتی و اشتغال را مورد توجه قرار می دهند، نشان از اهمیت و حساسیت موضوع است .
مسئول کانون بسیج اساتید واحد اهواز: مشکل تولید و اشتغال در کشور قابل حل است

حجه الاسلام دکتر فرج الله براتی مسئول کانون بسیج اساتید دانشگاه آزاد اسلامی واحد اهواز با بیان این مطلب افزود: دشمن به دنبال ایجاد هرج و مرج از طریق تحریم و ایجاد مشکلات اقتصادی مصنوعی است تا بتواند علاوه بر زمین گیر کردن نظام اسلامی، خواسته های غیر معقول خود را در کشور پیاده کند.

وی با تاکید به اینکه تحریم و مسایل اقتصادی سالهای سال در کشور وجود دارد گفت: علیرغم تاکیدات و تذکرهای مکرر مقام معظم رهبری در چندین سال اخیر، متاسفانه، خواسته و یا ناخواسته هنوز برخی در خواب زمستانی ند و اقدام قابل تقدیری در این خصوص انجام نداده اند.

براتی با اشاره به منابع عظیمی طبیعی و غیر طبیعی، استعدادها و تخصصهای گسترده در کشور گفت: همانند دوران دفاع مقدس می توان بر این مشکلات نیز پیروز شد.

وی در خصوص برنامه های بسیج اساتید واحد اهواز در خصوص تحقق شعار سال گفت: بزودی جلسات تخصصی با حضور کارشناسان و همچنین اساتید دانشگاهی در این زمینه برگزار و نتایج ان اعلام می شود.