پیام تبریک کانون بسیج اساتید واحد اهواز در خصوص انتصاب دکتر ولایتی به ریاست هیات موسس دانشگاه آزاد اسلامی

۱۱ بهمن ۱۳۹۵ | ۰۹:۳۴ کد : ۲۱۳۷ اخبار شاخص اخبار دانشگاه
کانون بسیج اساتید واحد اهواز به مناسبت انتصاب دکتر علی اکبر ولایتی به عنوان رییس هیات موسس دانشگاه آزاد اسلامی از سوی مقام معظم رهبری ،پیامی را منتشر کرد.

بسم الله الحکیم

باردیگر، در گذرگاهی حساس و سرنوشت ساز، سکاندار معزز انقلاب با تدبیری مدبرانه، مجموعه ای مهم و نقش آفرین را به نحو احسن به سرمنزل مقصود رهنمون نمود.

پرودگار متعال را شاکریم که به دست رهبر فرزانه و حکیم انقلاب اسلامی، برگ زرین دیگر، این بار در ساحت علم و آموزش عالی رقم خورده و اندیشمند امین، متخصص و متعهد، جناب آقای دکتر علی اکبر ولایتی به منصب ریاست هیات موسس دانشگاه آزاد اسلامی انتخاب و تنفیذ گردید.

بسیج اساتید دانشگاه آزاد اسلامی واحد اهواز، ضمن تبریک به جامعه دانشگاهی کشور، خصوصاً خانواده بزرگ دانشگاه آزاد اسلامی، برای آن شخصیت فرهیخته توفیق مستدام در اجرای منویات مقام معظم رهبری و تحقق اهداف عالیه انقلاب اسلامی مسئلت دارد.