کلام امام، راه امام

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای: «چرا تردید در هولوکاست جرم است؟ و اگر کسی چیزی در این‌باره نوشت باید به زندان برود، اما اهانت به پیامبر آزاد است؟» ۱۳۹۹/۰۸/۰۷

قابل توجه اساتید و دانشجویان: شروع کلاسهای درس نیمسال اول ۹۷-۹۶

قابل توجه دانشجویان محترم و اساتید گرامی واحد اهواز ضمن تبریک فرارسیدن سال تحصیلی ۹۷-۹۶ به اطلاع می رساند شروع کلاس های درسی واحد اهواز از تاریخ ۲۵ شهریور ماه ۹۶ بوده و عدم حضور دانشجویان عزیز به منزله غیبت از کلاس ثبت و لحاظ خواهد شد.

ادامه مطلب
حمایت قاطعانه اساتید بسیجی واحد اهواز از عملکرد انقلابی اعضای  هیئت موسس دانشگاه آزاد اسلامی

حمایت قاطعانه اساتید بسیجی واحد اهواز از عملکرد انقلابی اعضای هیئت موسس دانشگاه آزاد اسلامی

مسئول بسیج اساتید دانشگاه آزاد اسلامی واحد اهوازدر نامه ای به دکتر ولایتی رئیس هیئت موسس و هیئت امنای دانشگاه آزاد اسلامی ، اقدمات انقلابی وی را تجمید و تاکید می کند : بسیج اساتید دانشگاه آزاد اسلامی واحد اهواز بر خود لازم می داند از طرف اعضای هیئت علمی و اساتید بسیجی این دانشگاه حمایت قاطعانه خود را از عملکرد انقلابی اعضای محترم هیئت موسس و شخص حضرتعالی اعلام نماید .